Evaluatieversies:

BI35DemoSetup.exe (18,3 MB)
Demoversie van Bridge-It 3.5 voor Windows 95 of hoger.

Er zal gevraagd worden om dit bestand direct te openen of om het op schijf op te slaan. Kies voor het laatste. Zodra het downloaden voltooid is, gaat u met Windows Verkenner naar de locatie waar het bestand opgeslagen is en dubbelklikt u op het programma-icoontje om de installatie van de demoversie te starten.

Dcom95.exe (1.2 MB)
Dit eerst apart downloaden en installeren indien u Windows 95 gebruikt en de demoversie van Bridge-It wilt installeren!

VirBmate.exe (564 KB)
Uiteraard wilt u zelf ook wel eens zien hoe de Bridgemate werkt. Daarvoor is de Virtuele Bridgemate ontworpen. Dit is een klein programmaatje dat de Bridgemate nabootst en waarmee u goed kunt bekijken hoe het invoeren van spelresultaten gaat

Documentatie - Bridgemate Classic - Bridgemate Pro updates - Bridgemate II updates - Ondersteunende Software - Evaluatieversies

Terug